Tarieven

jhgfgff

Puppy trim

Gratis puppy-trim t/m een leeftijd van 6 maanden. De pup moet wel geënt zijn. Tijdens het half uurtje puppy- trim gaat de pup de salon verkennen en leert wennen aan de vachtverzorging en alles wat daarbij hoort.

poppie thumbnail_foto1

Poppie voor eerste trimbeurtje

 

Tarieven

Het trimmen van een hond is een intensieve aangelegenheid. Behandelingen verschillen daarom ook sterk van elkaar waardoor wij geen vaste prijs kunnen hanteren. Een goed onderhouden hond is klitvrij waardoor de prijs lager ligt. De prijsbepaling is sterk afhankelijk van ras, conditie vacht, gedrag, en het formaat van de hond. Voor meer informatie kunt u contact opnemen. U kunt ook eerst even langs komen om de hond te laten zien en kennis te maken.

 

_DSC4845

 

Een complete behandeling bestaat uit:

Voorwerken, wassen, drogen, in model zetten, nagels knippen en oren reinigen. Ook is het mogelijk om de hond alleen te wassen/drogen of alleen te knippen/scheren. De hond dient dan wel schoon gebracht te worden.

 

Workshops

Momenteel worden er geen workshops gegeven.
De workshops zijn inclusief gebruik van materiaal, ruimte, koffie/thee, koek.
[table “1” not found /]

 

Verhinderd?

Mocht u verhinderd zijn of de afspraak willen verzetten laat dit dan tijdig weten. Graag 24 uur van te voren in verband met ingeplande afspraken. Belt u niet af dan zijn wij helaas genoodzaakt de geplande tijd in rekening te brengen. Voor overige vragen over prijzen kunt u contact opnemen.

naar-de-kapper[1]

 

Werkwijze
1. Laat uw hond goed uit voordat u hem naar de trimsalon brengt. De behandeling zal enige tijd in beslag nemen en het is dan vervelend als de hond zijn behoefte zolang moet ophouden. Breng de hond niet met een volle maag.
2. Indien uw hond medische problemen en/of een besmettelijke aandoening heeft (kennelhoest, ringworm etc.), meld dit dan van te voren zodat daar rekening mee kan worden gehouden.
3. Breng uw hond altijd aangelijnd binnen.
4. U wordt vriendelijk verzocht om op tijd op uw afspraak te komen.
5. Afspraken annuleren of wijzigen? Gaarne 24 uur van te voren melden. Anders worden er kosten in rekening gebracht.
6. Graag het verzoek uw hond vrij van vlooien te brengen.
7. Laat een telefoonnummer achter waarop u te bereiken bent.
8. De trimsalon is niet aansprakelijk voor eventuele schade of verwondingen door onvoorspelbaar gedrag van de hond.
9. Goede doel; een percentage van 2% gaat naar het goede doel. U merkt daar niets van in uw portemonnee.
10. Indien uw hond zeer angstig of agressief gedrag
vertoont meld dit dan van te voren. De grenzen van de hond worden gerespecteerd.
11. U bent zelf ook welkom! Het meest gebruikelijke is de hond af te geven bij de trimsalon en na de behandeling op te halen. Als u heel graag erbij wilt blijven dan bent u van harte welkom!
12. Tips en Tops. Omdat wij altijd opzoek zijn naar verbeterpunten en een goede prijs/kwaliteit verhouding, worden zowel positieve als negatieve feedback zeer op prijs gesteld.