Goede doel

n

Trimsalon Pluk zet zich in voor de stichting SCF Second Chance Foundation Animal in Need. Het dierenleed in Spanje is zeer groot. Dagelijks was ik te vinden in een dierenasiel waar de arme stakkers hun hele leven lang opgesloten zaten en zelfs in het dodenstation belanden. Altijd heb ik gedacht terug te gaan om te helpen. Mijn leven is inmiddels zo ingedeeld dat dat helaas niet mogelijk is. Het mooie is wel dat we de trimsalon in kunnen zetten om alsnog een bijdrage te kunnen leveren aan het dierenleed in de wereld.

 

Adoptiehond trimsalon Pluk

Trimsalon Pluk heeft een adoptiehond genaamd Tepper en doneert aan de stichting Second Chance Foundation (SCF) van Animal in Need. Per trimbehandeling gaat er een klein percentage van 2% naar het goede doel. Het kost u niets extra’s. Ongemerkt levert u een bijdrage, mocht u hier liever niet aan mee willen werken is het prima om dit aan te geven.

img_TepperKnipsel adoptie

 

De stichting SCF

De stichting Second Chance Foundation (SCF) beschermd de dierenrechten in Spanje. De stichting maakt zich hard voor ongewenste en mishandelde dieren. In 2005 heeft de stichting een asiel opgericht in La Linea. Voorheen was dat het dodingsstation voor gevonden honden. In het asiel zitten 600 honden en tientallen katten. Open het filmpje om een goede impressie te krijgen van dit goede doel.

 

Waarom juist dit doel?
Het liefs zouden wij alle organisaties die zich inzetten voor het welzijn van dieren willen steunen zowel in Nederland als in het buitenland. Dat is helaas niet mogelijk. Gezien mijn voorgeschiedenis is het de Stichting Animal in Need geworden waar trimsalon Pluk zich graag voor in wil zetten.

Wist u dat u stichting AAP kunt helpen door airmiles te sparen? Het kost u niets maar het maakt een groot verschil. Klik hier voor meer informatie over deze actie.

Knipselcv