Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
11 berichten.
Peronne schreef op november 10, 2017:
Bracht onze ruwharige Teckel Youp voor het eerst.hij is vakkundig met veel geduld geknipt?.Youp kwam weer blij thuis en het baasje ook.Zeker een aanrader bij Trimsalon Pluk.tot de volgende keer???
Lisa schreef op juni 13, 2017:
Wij brachten onze hond bij een andere salon, op 1 uur afstand, totdat we van Pluk hoorden. Van de week onze hond voor het eerst gebracht en zijn zeer tevreden over het mooie resultaat en de liefdevolle behandeling. Top! Tot de volgende keer.
Claudia schreef op juni 8, 2017:
Mijn hondje Tommie is nu 2x bij trimsalon Pluk geweest en ik ben zeer tevreden. Tommie voelt zich helemaal op zijn gemak en komt ontspannen weer thuis. Hij is ook goed onder handen genomen, ruikt lekker en is naar mijn volle tevredenheid geknipt. Ook van anderen krijg ik complimenten over hoe hij eruit ziet na een knipbeurt. Ik ben erg blij met je Elise!
Dorien schreef op april 5, 2017:
Romy ziet er zoals altijd weer prachtig uit na een liefdevolle knip en wasbeurt. Elise bedankt weer.
Margot schreef op oktober 8, 2016:
Ons beertje Hoki aan een trimbeurt onderworpen. Hij is flink onder handen genomen rn het resultaat is er ook naar. Hij is lekker opgeknapt en zijn vacht ziet er weer goed uit. Dank voor je inspanning en je advies!
Ina de Wit schreef op mei 24, 2016:
Gefeliciteerd met je mooie trimsalon Elise.Beau ziet er weer geweldig uit en heeft het altijd naar haar zin bij jou.Bedankt en veel succes.
Natasja schreef op maart 26, 2016:
Ik kom met mijn cairn terrier Sam al een tijdje bij trimsalon Pluk en ben elke keer super tevreden! Sam ziet er elke keer uit om door een ringetje te halen!
Sanne Walter schreef op maart 11, 2016:
Een professionele trimsalon waar met liefde voor dieren wordt gewerkt. Klasse!!! Elise bedankt en heel veel succes met je prachtige trimsalon. Hartelijke groet, Sanne Walter
jane schreef op maart 8, 2016:
Vandaag ben ik voor het eerst met mijn dwergkeesje bij elise geweest voor een 'lion cut' geweldig gelukt en een gezellige ochtend gehad. Wat een fijne salon, ik blijf hier zeker naartoe gaan!
Dorien Terwee schreef op februari 17, 2016:
Wat is je salon mooi geworden! Romy onze cocker komt al weer een poosje bij je en ze is altijd prachtig wanneer ze bij je vandaan komt. Vooral de liefdevolle mannier waarop je met haar om gaat vind ik prettig. Ik wens je heel veel succes. Gr Dorien
Kim vd Wateringen schreef op november 14, 2015:
Wat een mooie web site.ik wens je veel plezier in je eigen trim salon.Maar dat gaat zeker lukken,met jou inzet en liefde voor dieren.xx kim.